Barselsberegneren er generelt forbeholdt Finansforbundets medlemmer

Jeg er medlem af Finansforbundet

Jeg er ikke medlem, men vil gerne prøve barselsberegneren
Jeg er ikke medlem, men vil gerne prøve barselsberegneren
Vi vil gerne give dig mulighed for at prøve barselsberegneren. Det kræver blot at du giver samtykke til, at vi må kontakte dig telefonisk, pr. mail eller sociale medier og fortælle nærmere om Finansforbundet og vores mange medlemstilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk eller afmelde dig i de tilsendte mails. Sociale medier i dette samtykke er Meta, Google, Youtube og Linkedin.

Hvis du accepterer – så indtast dine kontaktoplysninger nedenfor.

*
*
*
*
*
* skal udfyldes

Barselsberegner

Finansforbundets barselsberegner giver dig hurtigt og nemt en samlet oversigt over din barselsorlov. Oversigten indeholder bl.a. hvor mange uger du har med løn under barselsorloven, og hvor mange uger du har med barselsdagpenge.

Vælg en af følgende forældresammensætninger

Mor/far
Mor/medmor
Far/far
Mor
Far
Adoption

Fødsels- eller terminsdato

Far/far

I kan få rettigheder til barsel som andre adoptanter. Adoptanter kan dog desværre ikke bruge barselsberegneren. I er i stedet meget velkomne til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive jer om jeres vilkår og muligheder.

Læs mere

Far

Du kan desværre ikke bruge Barselsberegneren. Der gælder nemlig forskellige regler alt efter, om du er enlig forsørger, fordi mor er død eller ude af stand til at passe barnet pga. sygdom, eller fordi mor ikke er berettiget til dagpenge. Du er meget velkommen til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive dig om dine vilkår og muligheder.

Adoption

I kan desværre ikke anvende barselsberegneren. I er i stedet meget velkomne til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive jer om jeres vilkår og muligheder.

Læs mere