Planlæg din barsel

Prøv vores barselsberegner, der hurtigt og nemt giver et samlet overblik over din barselsorlov

Indtast dine oplysninger og prøv beregneren

Ja tak, jeg vil gerne prøve beregneren, og giver samtykke til, at Finansforbundet må kontakte mig telefonisk, pr. mail eller via sociale medier (Meta, Google, Youtube og Linked­In). Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til afmeldsamtykke@finansforbundet.dk.

Barselsberegner

Finansforbundets barselsberegner giver dig hurtigt og nemt en samlet oversigt over din barselsorlov. Oversigten indeholder bl.a. hvor mange uger du har med løn under barselsorloven, og hvor mange uger du har med barselsdagpenge.

Vælg en af følgende forældresammensætninger

Mor/far
Mor/medmor
Far/far
Mor
Far
Adoption

Fødsels- eller terminsdato

Far/far

I kan få rettigheder til barsel som andre adoptanter. Adoptanter kan dog desværre ikke bruge barselsberegneren. I er i stedet meget velkomne til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive jer om jeres vilkår og muligheder.

Læs mere

Far

Du kan desværre ikke bruge Barselsberegneren. Der gælder nemlig forskellige regler alt efter, om du er enlig forsørger, fordi mor er død eller ude af stand til at passe barnet pga. sygdom, eller fordi mor ikke er berettiget til dagpenge. Du er meget velkommen til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive dig om dine vilkår og muligheder.

Adoption

I kan desværre ikke anvende barselsberegneren. I er i stedet meget velkomne til at kontakte Finansforbundet, så vi kan rådgive jer om jeres vilkår og muligheder.

Læs mere